اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / دسته‌بندی نشده / ویزای چک و وقت سفارت چک

ویزای چک و وقت سفارت چک

ویزای چک

ویزای چک دارای این مزیت است که یکی از ویزاهای شینگن بوده و در نتیجه شما با در دست داشتن این ویزا قادر خواهید بود تا به تمامی کشورهای عضو اتحادیه شینگن سفر نمایید. همین موضوع سبب گشته است که افراد زیادی برای دریافت این ویزا اقدام کنند که در ضمن سفر به این کشور زیبا و دوست داشتنی بتوانند از کشورهای دیگری همچون اتریش، آلمان، لهستان و … بازدید به عمل آورند. با این پیش زمینه حتما شما هم علاقه مند شده اید تا بیشتر درمورد ویزای چک اطلاعات کسب کنید. در ادامه اطلاعات مفیدی را در این زمینه به شما ارائه خواهیم داد.

 

سفر به کشور چک

کشور چک با جغرافیای چهارفصل، فرهنگ غنی، مردمان روشنفکر، سیستم آموزشی قدرتمند و اقتصاد قوی حاصل از وجود نیروهای کاری مجرب به عنوان یکی از مهم ترین کشورهای اروپای مرکزی قلمداد می شود. پراگ پایتخت چک با معماری خارق العاده بناهایش، پیاده روهای سنگفرش شده و کافه های دنج و زیبایش یکی از مسحور کننده ترین شهرهای جهان با قدمتی 1000 ساله است. این کشور در زمینه هنر، موسیقی و ادبیات حرفی برای گقتن دارد و مشاهیر بسیاری را در خود داشته و دارد. جمهوری چک از گذشته تا به امروز از اقتصاد نسبتا قدرتمندی برخوردار بوده است. همین امر سبب گردیده تا این منطقه از سایر کشورهای بلوک شرقی برتری یابد. همچنین صنعت گردشگری در این کشور از رونق بسیاری برخوردار بوده و به سبب زیبایی های طبیعی و بناهایش قدیمی اش سالیانه بازدید کننده های بسیاری را به سمت خود جذب نموده است. افراد بسیاری به دلیل همین امتیازها تمایل به اخذ اقامت کوتاه مدت و یا بلند مدت کشور چک را دارند.

مراحل درخواست ویزا چک

برای اخذ ویزا چک نخست باید از سفارت وقت بگیرید. برای این منظور باید اطلاعات ضروری همچون نام و نام خانوادگی، شماره تماس، نوع ویزای درخواستی، مدت زمان اقامت وهدف از سفر را به آدرس ایمیل بخش کنسولی این سفارتخانه ارسال فرمایید. در مرحله بعد باید مدارکی که باید برای دریافت ویزا به سفارتخانه تحویل دهید را فراهم کنید. در ادامه مطلب به شما خواهیم گفت که این مدارک شامل چه چیزهایی می شوند. توجه داشته باشید که تمامی مدارک اصلی می بایست به زبان انگلیسی یا چکی توسط یک مترجم رسمی ترجمه گردند. در آخر نیز باید برای ارائه مدارک مورد نیاز به سفارت چک در تهران مراجعه نمایید. در این زمان، اگر گذرنامه های قبلی دارید، آنها را نیز در کنار مدارک با خود بیاورید.

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کوتاه مدت کشور چک

در صورت اینکه قصد دارید تا ویزای کوتاه مدت چک یعنی ویزای ۹۰ روزه را اخذ نمایید، لیست مدارکی که به آن ها نیاز خواهید داشت به شرح زیر می باشد:

  • فرم درخواست ویزای چک که توسط فرد تقاضا کننده پر و امضا شده باشد. در صورتی که متقاضی کودک زیر 15 سال باشد، باید یکی از والدین فرم را امضا نمایند. به کمک چسب یک قطعه عکس جدید 4 در 6 رنگی خود را در محل مشخص شده در فرم بچسبانید. از به کار بردن منگنه در فرم پرهیز نمایید.
  • گذرنامه ایرانی که حداقل ۳ ماه پس از انقضای ویزای شما اعتبار داشته باشد. دقت فرمایید که دو صفحه از گذرنامه شما خالی باشد از صفحه ی اول گذرنامه خود کپی گرفته و به همراه داشته باشید. در کنار آنها کپی ویزاهای قبلی ومهرها را نیز با خود بیاورید.
  • به همراه داشتن بیمه پزشکی مسافرتی که در طول مدت زمان اقامت شما در منطقه شینگن دارای اعتبار باشد. اگرتمایل دارید ویزای چک چند بار ورود (مولتی) اخذ کنید، بیمه پزشکی مسافرتی شما نیز باید به صورت مولتی باشد. کپی این بیمه را نیز با خود بیاورید.
  • هزینه پرداخت شده به یورو که برای کودکان ۶ تا ۱۲ ساله ۳۵ یورو و برای بزرگسالان۶۰ یورو است.

 

مدارکی که برای اخذ ویزای چک در ایران باید ارائه گردد

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کشور چک در ایران به شرح زیر می باشد:

  • گواهی تمکن مالی و گواهی محل اقامت
  • تایید اقامت یا پوشش هزینه ها توسط شخص حقیقی و یا حقوقی که دعوت نامه رسمی فرستاده است.
  • اظهارنامه بانکی به نام شخص متقاضی به همراه پرینت ریز گردش همان حساب در سه ماه آخر از یکی از بانک‌های ایرانی
  • رزرو هتل
  • رزرو بلیط هواپیما
  • گواهی ثبات اجتماعی – اقتصادی
  • ترجمه رسمی صفحه اول دفترچه بیمه خدمات درمانی یا تامین اجتماعی.
  • ترجمه رسمی شناسنامه

اتباع غیر ایرانی مقیم کشورمان باید در نظر داشته باشند که به همراه مدارک ذکر شده، اجازه اقامت در ایران که به مدت زمان حداقل ۳ ماه پس از تاریخ انقضای ویزای صادر شده اعتبار دارد را به همراه خود داشته باشند.

همچنین افرادی که سن آنها کمتر از سن قانونی می باشد باید رضایت نامه و گواهی سرپرستی قانونی والدین خود را داشته باشند.

سفر به کشور چک می تواند به دلایل مختلفی باشد. شما برای هدف سفر خود باید مدرک ارائه نمایید که به طور خلاصه اهداف مختلف و مدارک مورد نیاز عبارت هستند از:

هدف تجاری: دعوت نامه رسمی از طرف شرکت و یا سازمانی که جزو یکی از کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا است.

ماموریت کاری: حکم ماموریت + دعوت نامه از سازمان میزبان

شرکت در اجلاس یا همایش علمی: دعوت نامه رسمی + چکیده سخنرانی و یا چکیده مقاله

شرکت در مسابقات ورزشی: معرفی نامه از سازمان ورزشی رسمی ایران + دعوت نامه

دیدار از خانواده و آشنایان: دعوت نامه رسمی از طرف میزبان

گردشگری: مدارک رزرو هتل

شرکت در نمایشگاه تجاری: بلیط نمایشگاه یا دعوت نامه رسمی

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی

اگر شما هم قصد دارید برای ادامه تحصیل به کشور چک سفر کنید قطعا یکی از ملزومات آن ویزای تحصیلی است.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی به شرح زیر می باشد.

  • اصل دعوت نامه رسمی برای مدارس،کالج،دانشگاه که ازطرف موسسه آموزشی میزبان فرستاده شده باشد.
  • اصل گذرنامه با حداقل اعتبار یک سال و شش ماه.
  • 6 قطعه عکس رنگی جدید 3 در4 و 4 در 6
  • کپی بلیط هواپیما به مقصد شهر موسسه آموزشی میزبان.
  • اگر سفارت و یا موسسه آموزشی درخواست کرده باشد، باید یک کپی از هزینه پرداخت شده شهریه داشته باشید.
  • گواهی سلامت با حداقل اعتبار 2 ماه
  • اصل و کپی مدرک عدم سوء پیشینه برای متقاضان بالای 15 سال
  • ترجمه رسمی همه ی صفحات شناسنامه تایید شده از طرف دادگستری و وزارت امور خارجه ایران
  • ترجمه رسمی مدارک تحصیلی تایید شده از طرف دادگستری و وزارت امور خارجه ایران
  • ترجمه رسمی ریزنمرات تایید شده از طرف دادگستری و وزارت امور خارجه ایران
  • پرینت مالی دانشجو

جهت اخذ ویزای چک و وقت سفارت چک با شماره 02166909670 تماس بگیرید

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *