وقت سفارت چک و تعیین وقت سفارت چک - وقت سفارت چک
اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :

وقت سفارت چک و تعیین وقت سفارت چک

وقت سفارت چک

وقت سفارت چک موضوعی است که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت. چگونگی وقت گرفتن از سفارت و مدارک مورد نیاز برای این کار دغدغه ی بسیاری از افرادی است که قصد رفتن به این کشور را دارند. کشور چک به عروس اروپا شهرت یافته و در قلب اروپا واقع شده است. آمیخته شدن فرهنگ آلمانی و اسلاوی فرهنگ جمهوری چک را پدیدار ساخته است. داشتن امنیت، کیفیت بالای آموزش، هزینه پایین زندگی نسبت به سایر کشورهای اروپایی و فرهنگ بسیارغنی سبب شده است تا این کشور از ارزش بالایی برخوردار باشد. جالب است بدانید که شاخص امید به زندگی در جمهوری چک 76 سال می باشد.

شهر پراگ به عنوان پایتخت این کشور از زیبایی محصورکننده ای برخوردار است. اگر قصد رفتن به این کشور زیبا و اخذ ویزای آن را دارید، به منظور مصاحبه و انگشت نگاری می بایست تا نسبت به اخذ وقت سفارت چک  اقدام نمایید. ما در ادامه شما را در این زمینه راهنمایی خواهیم کرد.

وقت سفارت چک

نحوه گرفتن وقت سفارت چک

برای گرفتن وقت قبلی سفارت چک می بایست اطلاعات مورد نیاز زیر را برای ما ارسال کنید:

  • نام و نام خانوادگی
  • نوع ویزای درخواستی
  • هدف از سفر
  • میزان مدتی که می‌خواهید در آن کشور بمانید
  • شماره تماس خود

به خاطر داشته باشید که جمهوری چک عضو اتحادیه شینگن است و برای ورود به کشورهای عضو این اتحادیه به ویزای شینگن نیاز خواهید داشت. اما اولین کاری که در روند پیش رو باید انجام دهید گرفتن وقت ویزا از سفارت چک باشد. اما به هر حال بد نیست بدانید که ویزای توریستی شنگن معمولا برای مدت زمان دو هفته صادر می گردد. بنابراین دارندگان این ویزا اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ذکر شده را نخواهند داشت.

هدف از سفر به کشور چک می تواند به دلایل مختلفی نظیر تجارت، دیدار از خانواده و آشنایان، ماموریت رسمی، شرکت در همایش ها، شرکت در مسابقات ورزشی، بازدید از نمایشگاه های تجاری، درمان و یا گردشگری باشد که باید به طور دقیق در ایمیل عنوان گردد. انواع ویزاهایی که براساس هدف سفر به متقاضیان ارائه می شود عبارتند از:

  • ویزای تجاری
  • ویزای دانشجویی
  • ویزای مهاجرتی
  • ویزای درمانی
  • ویزای توریستی
  • ویزای عبوری
  • ویزای کار و تعطیلات

توجه داشته باشید که به هیچ عنوان در ایمیل اولیه خود، مدارکتان (فرم ها، کپی گذرنامه و …) را قرار ندهید چرا که تمامی این مدارک باید در روز مقرر شده تحویل سفارت داده شوند.

قابل توجه افرادی که دعوت نامه داشته و قصد اخذ ویزا را دارند. پیش از وقت گرفتن از سفارت توجه کنید که ممکن است سفارت دیرتر از تاریخ دعوت نامه شما وقت داده و در نتیجه دعوت نامه شما فاقد اعتبار گردد. به شخصی که قرار است برای شما دعوت نامه بفرستد بسپارید که تاریخ دعوت نامه شما را حداقل 2 ماه پس از رسیدن به دست شما تعیین نماید. همچنین دقت کنید که گدرنامه ایرانی شما باید حداقل تا سه ماه پس از انقضای ویزایتان اعتبار داشته باشد تا دچار مشکل نشوید.

ساعات کاری سفارت چک

جمهوری اسلامی ایران دارای روابط بسیار دوستانه ای با کشور چک می باشد. از همین روی برای راحتی هر چه بیشتر متقاضیان اخذ ویزای چک، سفارتخانهٔ این کشور در تهران بنا گردیده شده است. بنابراین، به منظور دریافت وقت سفارت به صورت حضوری می توانید در یکی از روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9صبح تا 12 ظهر به بخش کنسولی سفارت چک در تهران مراجعه فرمایید. این سفارتخانه در خیابان فرمانیه، خیابان بوستان، کوچه نسترن، شماره ۳۶ واقع شده است.

توجه داشته باشید که از ساعت ۹ تا ۹:۳۰، الویت رسیدگی با افرادی است که بعد از تحویل مدارک اولیه، مدارک ناقص خود را آورده و یا در مرحله تصمیم نهایی برای صدور یا عدم صدور ویزا می باشند. شایان ذکر است که روزهای یکشنبه، دوشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه به رسیدگی به کار افرادی اختصاص یافته است که به دنبال دریافت اقامت کوتاه مدت می باشند. همچنین روز های سه شنبه مخصوص افرادی است که قصد اخذ اقامت و ویزای بلند مدت را دارند. برای اینکه دچار مشکل نشوید بهتر است تا در حالت عادی 6 هفته و در ایام خاصی مثل تعیلات دو ماه پیش از سفر خود نسبت به اخذ ویزا خود اقدام نمایید.

دلایل سفر و مهاجرت به کشور چک

جمهوری چک یکی از کشورهای توسعه یافته در اروپا محسوب می شود و به عنوان قدرت مهم صنعتی کشورهای بلوک شرق سابق شناخته می شود. به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب کشاورزی و دامپروری در این کشور از رونق خوبی برخوردار است. زیبایی منحصر به فرد شهرهای این کشور به خصوص زیبایی خیره کننده شهر پراگ موجب شده است تا هر فردی رویای سفر به این کشور را در ذهن خود داشته باشد. کافه های دنج، غذاهای لذیذ، معماری های تماشایی، اماکن تاریخی و موسیقی خیابانی منحصر به فرد همگی سبب شده اند تا صنعت گردشگری این کشور از رونق اقتصادی خوبی برخوردار شود.

چک از لحاظ فرهنگ و هنر بسیار غنی بوده و نویسندگان و هنرمندان پرآوازه ای را در خود پرورانده است. هومیل هرابال، فرانتس کافکا و میلان کوندرا از مشاهیر ادبیات چک به حساب می آیند. این کشور دارای آموزش و پرورشی نمونه و دانشگاه های قوی از لحاظ علمی و فرهنگی می باشد. دانشگاه های چک در رشته‌های علمی، مهندسی و پزشکی بسیار قوی می باشند. حمل و نقل ارزان و سریع نیز به واسطه یک شبکه ریلی که در تمامی نقاط این کشور وجود دارد، میسر است. تمامی این دلایل موجب می شود که سفر و یا مهاجرت به کشور چک مطلوب و منطقی به نظر برسد.

هزینه لازم برای دریافت ویزای چک

هزینه ای که برای دریافت ویزای چک در نظر گرفته شده است 35 یورو برای کودکان در رده سنی 6 تا 12 سال و 60 یورو برای بزرگسالان می باشد. مبلغ قابل پرداخت برای ویزای چک الزاما باید به یورو در روزی که با وقت سفارت چک به سفارت مراجعه کرده اید ، پرداخت گردیده شود.

اطلاعات تماس سفارت چک در تهران

آدرس: تهران، خیابان فرمانیه، خیابان بوستان، کوچه نسترن، شماره ۳۶

تلفن: ۲۶۱۱۸۸۵۱-۰۲۱

فکس: ۲۲۸۰۲۰۷۹-۰۲۱

کد پستی: ۴۴۷-۱۱۳۶۵

ایمیل اصلی: tehran@embassy.mzv.cz

ایمیل بخش اقتصادی: commerce_teheran@mzv.cz

ایمیل بخش کنسولی: consulate_tehran@mzv.cz

 

جهت اخذ ویزای چک و وقت سفارت چک با شماره 02166909670 تماس بگیرید